Od pondělí 1. 7. do soboty 6. 7. 2024 je v okolí Plzně Juniorské MS v orientačním běhu a LUCKA je zde a bojuje o co nejlepší výsledek. A ne sama. Za českou repre je nominována tato

šestice juniorek – Ema Černá, Lucie Dittrichová, Michaela Novotná, Viktorie Škáchová, Kateřina Štěpová, Hana Vítková

a šestice juniorů Daniel Bolehovský, Jiří Donda, Jan Strýček, Prokop Tomášek, Tomáš Urbánek, Adam Zřídkaveselý

no a ti samozřejmě nejsou sami. Juniorek je celkem 153 a juniorů 170 !!!   Stránky JMS zde. Zde najdete vše výsledky GPS fotky….

Pondělí 1. 7. a sprintové štafety přímo v Plzni. Na startu 77 čtyřčlenných štafet D-H-H-D a Češi postavili tři štafety. Lucka v první štafetě finišuje a dobíhá na vynikajícím PÁTÉM místě. Vše hledej přímo na stránkách JMS – viz výše, výsledky přímo zde.

Úterý 2. 7. a sprint ve Stříbře – začátek v historické části, pak dlouhý postup přes údolí do sportovního areálu a závěr na atletický stadión. Lucka běží vamózně při dlouhém postupu bere trošku horší volbu, ale i tak dobíhá na průběžném 1. místě. Nakonec z toho je suprové 9. místo. A co NAŠI – je z toho první medaile a to hned zlatá = Míša Novotná, 15. Kateřina Štěpová, 16. Ema Černá, 27. Hana Vítková, 35. Viktorie Škáchová a z kluků 16. Tomáš Urbánek, 21. Jan Strýček, 25. Adam Zřídkaveselý, 39. Jiří Donda, 44. Daniel Bolehovský, 73. Prokop Tomášek.  Opět vše na oficiálních stránkách a výsledky zde.

Středa 3. 7. a královská klasika – oba vítězné časy mají být 70 minut ?!?  Tak uvidíme. A viděli jsme krásný boj. Lucka jde od začátku božsky a do cíle dobíhá ze sedmi minutovým náskokem a ….. ono to vydrželo až do konce a LUCKA obhajuje ZLATO z loňska. Co se dělo za ní byla ale nádhera a Češi berou další tři medaile. 2. Michaela Novotná, 3. Viktorie Škáchová, 24. Hana Vítková, 27. Ema Černá, 28. Kateřina Štěpová. Junioři 3. Daniel Bolehovský, 5. Jan Strýček, 8. Jiří Donda, 28. Prokop Tomášek, 35. Adam Zřídkaveselý, 57. Tomáš Urbánek.  Výsledky zde.

Čtvrtek = volno

Pátek 5. 7. a souboje na krátké trati. Opět dlouhý den na shromaždišti tentokrát v Dobříči. Start se protáhl jak na klasice od 9:00 až do nějakých 14:50, ale trať byla kratší než na klasice tak již v 15:15 bylo vše rozhodlo. A… A… A no prostě skvěle to opět dopadlo a Lucka trať proletěla jak vítr a bere již druhé ZLATO. A nejenom to se povedlo Českému týmu. O další zlato se postaral Jan Strýček a stříbro bere Viktorie Škáchová. Gratulujeme všem a co ostatní. 11. Michaela Novotná, 13. Kateřina Štěpová, 29. Hana Vítková, 31. Ema Černá. A v juniorech 10. Daniel Bolehovský, 17. Prokop Tomášek, 24. Jiří Donda, 26. Tomáš Urbánek. Výsledky zde.  Vše ostatní fotky GPS … na stránkácj JWOCu 2024.