Ano 3 (tři závody) ve 2 (dvou dnech) a to vše o víkendu 11. – 12. 5. 2024. Oddíl Kotlářka Praha pořádal v sobotu dopoledne sprint v Hořovicích. Co jsem slyšel moc hezký sprint. Hezké volby a skoro na každou kontrolu bylo co řešit i za pomocí švábů (což je dobře), že to není jen atletika. Z Kroměříže se tohoto Ačkového žebříčku zúčastnila Lucka a v D20A skončila DRUHÁ a Kuba v H18A předvedl moc chyb a stačilo to až na 51. místo. Výsledky a mapy na Liveloxu.

Další sobotní závod byly štafety. Od tří hodin se do lesa u Kařezu-Bouchalky vydalo početné pole běžců. Vše pořádal oddíl Praga Praha. Rychlý les, spíš placatější a většinou volby rovně. Lucka už teda v kategorii D21 hostuje za Spartak 1. brněnská (PBM) a společně s holkami doběhla na 13. místě (když předvedla nejrychlejší čas na úseku ale i v kategorii). Kuba hostuje za Zlín (TZL) a společně s kluky doběhly na 16. místě (kuba na 1. úseku 15.). Výsledky a Livelox.

Neděle a další štafety. Stejný pořadatel, stejný les…. Lucka opět bojovala jako lev a opět nejrychlejší čas v D21 a dnes to stačilo štafetě PBM na skvělé 7. místo. Kuba ve štafetě TZL běžel tentokrát druhý úsek (16. míst) a celkově si štafeta TZL taky polepšila a skončila na 12 místě. Výsledky a mapy na Liveloxu.