V sobotu 2.června vyrazilo tvrdé jádro našeho klubu do Seloutek  na Prostějovsku, aby se zúčastnilo závodu žebříčku B.  Našim závodníkům se vedlo nad očekávání dobře. Už před samotným startem padaly z úst komentátora Tašunky jména našich členů jako uchazeče o příčky nejvyšší. Pravda, ti nejlepší se v tu dobu zrovna účastnili Áček, ale konkurence tam nějaká byla.

V sobotu se běžela klasika, kde náš klub získal 3 zlata a jedno stříbro. První zlato vybojovala naše mladá naděje v D10 Míša Dittrichová. Druhé získal v H18B skvěle běžící Pepa Zvoníček, který to druhému nadělil něco málo přes 5 minut. Stříbro vybojovala v kategorii D16B Veronika Pěčková a o poslední zlato se postaral v kategorii H20B autor tohoto článku. Dále v kategorii D21B brala Andrea Dittrichová pěkné 8. místo, v H18B byl Vojta Dvorský čtvrtý, v elitní kategorii H21B skončil Pavel Dittrich na krásném 5. místě, které získal i Martin Pěček st. v H35B.

V neděli byla na programu krátká ve které jsme získali 2 zlata, 3 stříbra a 3 bronzy. Jako první se vydala na start v populární kategorii HDR Lucka Dittrichová, která soupeřkám nedarovala ani sekundu a doběhla si pro 1. Místo. Hned po ní v D10 brala také zlato její starší sestra Michaela. Chuť si zpravil 2.místem Vojta Dvorský v H18B, kde porazil třetího Pepu Zvoníčka. Stříbro také bral v H20B Martin Pěček ml. a v kategorii H21B si pro něj doletěl i Pavel Dittrich. Tím jsme se dostali k bronzovým příčkám, které obsadili v D16B Veronika Pěčková, které druhé místo uniklo o pár sekund, a poslední slovo ještě neřekl ani Vítězslav Pěček st., který si doběhl ve veteránské kategorii H60 pro 3 místo. Krásným 4.místem se ozvala v D21B Andrea Dittrichová, v kategorii H35B pak Martin Pěček st. 5.místem. Do konečného pořadí ještě promluvil Jirka Kavan 6. místem v H18B.

Sečteno,podtrženo. Víkend se vydařil, počasí nám dopřávalo sluníčka a v některých kategoriích dávali pořadatelé hodnotné ceny ( kromě nás ). Kompletní výsledky najdete na stánce http://chlum12.obplu.cz/