Víkend 23.-24.4. 2022 byl ve znamení tří závodů.

V sobotu dopoledne byl A-čkový sprint v Novém Městě na Moravě a pořadatel z OSN (Orientační sporty Novém Město na Moravě) připravil závod do městské zástavby a do areálu nemocnice. Závodu se zúčastnila z SKM Lucka v D18A (6. místo) a Kuba v H16A (37. místo). Celkové výsledky zde.

V sobotu odpoledne byly štafety pod taktovkou LPU (Lokomotiva Pardubice). Stejné shromaždiště jako ráno na louce, ale závody v lese kolem Vysočina arény. Někomu se tratě líbily někomu moc ne (v neděli to bylo prý mnohem hezčí), ale i tak všechny prověřily jak zvládají vše umapovat ve velké rychlosti a s hromadou spoluběžců. Jo štafety, zde se pořadí přeskupuje i po každém úseku. Lucka běžela (hostuje) za TZL a společně s Valenti Batani a Emou Mašláňovou (jen 13 letou) doběhly v D18 na skvělém 4. místě. (jen 26 sekund od medaile). Kuba hostuje za VIC a tam v H18 společně s Tomem Vlčkem a Štěpánem Veselým doběhli 34.

Po „velké logistické“ rošádě jsme společně s Evženem dopravili ze závodu ve Valchově taky mladé borce na start v kategorii H12. A Mates společně s Petrem Fišerem a Davidem Pekárkem vybojovali skvělé 1. místo.

Výsledky sobota.

V neděli ten samý les, ten samý pořadatel, shromaždiště dál a tentokrát bez Lucky a Kuby. Výsledky neděle.