Neboli dva závody během jednoho dne a to pod taktovkou zkušeného oddílu z Luhačovic. Již třetí takový dvojzávod ve valašské oblasti. Tentokrát v sobotu 27.4. 2019.

Ráno nás čekalo mistrovství Valašské oblasti ve sprintu. Centrum v Pozlovicích a rychlé tratě v místní zástavbě. Zleva, zprava a taky do pr…. se někteří vydali hledat své kontroly na trati. Já jsem opět „zabodoval“ (letos mi ty sprinty nejdou) a v kategorii H35C jsem vynechal osmou kontrolu. Až na té deváté kontrole jsem si všiml, při kontrole kódů, že je něco blbě. Co teď zabalit to … ne … No tak jsem si opět vyběhl kopec na osmou kontrolu narazil a znovu na devítku atd. Ani dál se mi moc nedařilo a přeběhl jsem dvanáctku. Chvilku hledal zašitou čtrnáctku (zde jsem taky asi 30 sekund radil Káje) no ale cíl jsem nakonec viděl. Výsledky závodu jsou zde   A ty naše nejlepší výsledky (do šestky) jsou.

1 místo – Mates H10C

2 místo – Lucka v D14C, Andrea v D35C

3 místo – Roman. v H35C

4 místo – Noe v H18C, Radka v P

5 místo – Kuba v H12C, Dominik v H16C,

6 místo – Honza R. v H35C

ostatní z oddílu viz výsledky  a  taky GPS záznam H35C

Odpoledne v Petrůvce nás čekala zkrácená trať.  Nádherný areál do kterého jsem se přestěhovali hned po sprintu a zde vše potřebné. Odpoledne dorazila studená fronta a tak bylo troch chladněji, ale je duben tak co už. Zahřáli jsme se na trati. Já jsem si na rozehřátí s Kájou a Denis zaběhl HDRka. Kájá mi utekla a v cíli už na mně nečekala a Denis se moc nechtělo tak jsem nestihl asi o 45 sekund svůj ostrý start. Tak jsem musel zrychlit i na trati. První kontrola přes celou šířku mapy, pak trochu do kopce na trojku a teprve na cestě na čtverku se mi chytla GPSka a zase kopec. Pak pár rychlých kontrol v čistém lese pár v zeleném a už jsem byl v cíli. Docela teda utahaný. Z našeho oddílu tam někteří byli déle, ale vrátili jsme se všichni. A ty naše nejlepší výsledky (do šestky) jsou.

1 místo – Lucka v D14C, Pavel v H35C, Tobík v HDR

2 místo – Andrea v D35C, Mates H10C, Honza R. v H35C

3 místo –

4 místo – Noe v H18C, Martin v H35C, Kája v HDR,

5 místo – Kuba v H12C, Roman. v H35C, Neli v P

6 místo – Monika v D45C

ostatní z oddílu viz výsledky  a  taky GPS záznam H35C