Další oficiální závody a hnded Mistrovství ČR.

V sobotu 22.5. 2021 pořádal ve Šternberku oddíl ze Šternberka sprintové mistrovství. Tento závod byl určen jen pro dorostenecké, juniorské a dospělé kategorie, jak jsme již zvyklí z důvodu Covid opatření. A byl to velice rychlý závod ve městě. Tratě minuly hrad, ale starosti některám udělal místní klášter a tratě namotané v něm a jeho uličkách. Z Kroměříže se závodu zůčastnila jen Lucka a v kategrii D16 doběhla na suprovém 5. místě. Jen  32s od placky. Jedinou chybičku udělala na 9. kontolu, po odběhu z 8. se zamotal v zeleném hustníčku. Výsledky zde.

V neděli 23.5 2021 byly na programu sprintové štafety. Ten samý pořadatel jen jiné hriště. Tentokrát byly tratě namotány v Litovli. Štafety jsou koncipované ve složení holka – kluk – kluk – holka a v našem oddílu se tolik jedinců do jedné kategorie nenajde tak Lucka hostuje za Zlín. A tam mladoši ve složení Valenti – Tobík- Vašek – Lucka vybojovali 18. místo z 38. Tím že jsou věkem všichni 16 a běhájí s 18 to byl hezký výkon. Výsledky zde.

 

Ke shlednutí je i reportáž České televize – zde.

_____________________________________________________________________________

Pod čarou: Závod běžela i Míša (LCE) a sprint vyhrála!! A v závodě štafet, poprvé mezi dospělimi, poprvé ve štafetě LCE, hned v „Ačkové“ štafetě společně s reproši Jonášem, Vojtou, a Vendy a nádherné 3. místo!!