TJ Spartak 1. brněnská uspořádal o víkendu 16.-.17.9. 2023 Mistrovství ČR na krátké trati. Centrum nedaleko obce Kadov uprostřed Ždárských vrchů. Terén typický pro Vysočinu – melioračky, potoky bažinky, různé porosty a sem tam kámen.

Cca. 760 závodníku se dostalo do cíle sobotní kvalifikace – ta byla rozdělena na xxx rozběhů a ti nejlepší postoupili do nedělního finále A (ostatní běželi finále B, C nebo D). Z Kroměříže se závodů, tak jak většinou, zúčastnila jen Lucka a svůj rozběh D18A vyhrála a postoupila do finále A. Kuba udělal drobné chybky a v rozběhu H16A skončil na 11. místě = finále B. Výsledky hledej zde, postupy jsou na Liveloxu, a fotky hledej zde.

Na stejném shromaždišti ,ale ve vedlejším lese proběhlo v neděli FINÁLE. Někdo to bylo o parník a někde o sekundy, ale co jsem slyšel tak se tratě líbily. No a prvně běžel Kuba finále B a skončil v H16B na 6. místě. Po poledni přišly na řadu ty finále A a tam Lucka vybojovala mistrovský titul v D18A – 1. místo!!! Gratulujeme. Výsledky hledej zde, postupy jsou na Liveloxu, a fotky a GPS hledej zde.