Nějak nestíhám a nebo spíš jsem neměl chuť se donutit něco napsat…  a zkusil jsem to až teď.

Jak jsme se teda připravovali na novou sezonu 2018.

Někteří nijak, někteří chodí běhat v okolí i neokolí Kroměříže a někteří jezdí na soustředění TSM a SCD – dík trenérům, že berou i pár našich členů.

A kde teda ti mlaďoši byli.

1) Na víkendovce na Žlutavě – 12.-14.1. 2018 – na mapě z roku 2017 kde bylo Mistrovství Moravy – zde byla Míša a Noe. Začali v pátek nočním OB a pak následoval v sobotu trénink v „nejrozbitější“ části mapy zaměřen na čtení hlavně vrstevnic a samotná vrstevnicovka a odpoledne delší výklus a neděli zakončili middlem.

Více o akci výsledky, fotky http://www.ob-luhacovice.cz/tsm-a-scm-valassko/novinky/tsm-zlutava-zna-sve-paramerty/menu-id-95.html

2) Lyžařské soustředění na Pustevnách – 2.-4.2. 2018 – soustředění se zúčastnilo moc nadšenců z oblasti, hlavně z TZL a LCE a s nimi Míša a Lucka. Vše zaměřeno hlavně na běžky. Trénovala se technika klasická i bruslením. Celé soustředění zpestřil závod s opravdovými lyžaři – výsledky zde http://lyzari.sweb.cz/vys_prebor_ZK_2018.pdf

Více o akci zde http://www.skob-zlin.cz/treninky/treninky-soustredeni/4016-pustevny-2017-zhodnoceni

3) Velikonoční soustředění v Bělči nad Orlicí – 29.3. -1.4. 2018 – zde byla Míša a Lucka. Sedm různých tréninků – sedm různých možností se naučit něco nového a nebo rozvinout to co již trochu umí. Nejvíc holkám dal asi zabrat trénink kde byly některé části změněny a nebo doplněny věcmi co ve skutečnosti v terénu nejsou. Trénink byl zaměřen hlavně na to ať věří buzole.

Více o akci výsledky, fotky http://www.ob-luhacovice.cz/tsm-a-scm-valassko/novinky/velikonoce-v-belci/menu-id-95.html