Kroměřížáci nepostavili na toto mistrovství žádnou štafetu ani družstvo, ale své borkyně tam měli. Míša hostuje za Luhačovice a Lucka byla nominovaná za Valašskou oblast. Závody byly v dalekém Tisu u Blatna o víkendu 5.-6. 10. 2019. Stránky závodu jsou zde a najdete tam vše potřebné.

V sobotu byly štafety. Lucka běžela kategorii D14 a za štafetu Valašské oblasti 1 (VAL 1) běžela třetí úsek. Na trati udělala dle svých slov jednu cca 2 minutovou chybku, ale i tak časem svůj třetí úsek vyhrála. Škoda té chybky, ale tentokrát by to na placku nebylo. Holky ve složení Valenti Batani Aďa Píšová a Lucka skončily na krásném 5. místě z 26. štafet.

 

Míša za Luhačovice v kategorii D18 běžela první úsek a doběhla v balíku prvních štafet na 5. místě předala Lubce Weissové která vytáhla štafetu na průběžného vedení a poslední s tojice byla Katka Nevařilová která dofinišovala na parádním 7. místě z 33. štafet.

Výsledky štafet.

 

Neděle a družstava. To samé shromaždiště, stejný les jen víc lidí ve štafetě / družstvu. Ano poslední velký závod už je za náma. Jaké to bylo. Podle holek pěkné. Lucka za valašskou oblast nastoupila v DH14 a běžela 7 úsek, který se jí náramně povedl (1. místo na úseku). Společně s Šimonem Slámou, Valenti Batani, Danem Šmelíkem, Sabčou Michálkovou, Míšou Hrbáčkovou, Tomem Vlčkem a Tobíkem Pekárkem a doběhli na 18. místě z 36 družstev. Popravdě asi jsme letos čekali v oblasti trochu lepší umístění tohoto družstva, ale i to 18 místo je pěkné a mlaďoši se určitě těší na další rok. Druhé družstvo doběhlo na 27. místě, ale dlouho bylo před valašskou jedničkou.

Míša (běžela 2. úsek) společně s Martinem Roháčem, Medíkem Federem, Eliškou Mudrákovou, Ríšou Slámou, Lubkou Weissovou a Katkou Nevařilovou (běžela chlapský úsek) a v dresu Luhačovic v DH18 vybojovali 17. místo z 39. družstev.

Výsledky družstev.