V neděli budeme pořádat dva oblasťáky na Hvězdě a tak sobota byla volná. Proto jsme se rozhodli navštívit (já, Andy, Míša, Lucka, Matouš a Roman) v sobotu 16.4. 2016 mistrovství Hanácké oblasti na klasice v Ochozu u Konice. Shromaždiště bylo ve Starém mlýně, bylo slunečno, teplo prostě pohoda.

A co samotné závody. Já s Romanem jsme běželi H35 (7,9 km s 240 m převýšení) a v kategorii nás bylo 48 !!, no a bylo to velice rychlý závod. Na trati byli dva dlouhé postupy na 3. a 10. kontrolu. Já jsem volil oba postupy kolem pole po cestě, ale Roman šel tyto postupy jinak. Na trojku spodem po cestě a pak nahoru ke kontrole a na desítku to šel kolem trojky dolů do údolí http://www.bestik.cz/mapy/show_map.php?user=wolf&map=5134  Já jsem udělal jedinou chybu na 16 kontrolu a Romana jsem porazil.

Míša a Lucka běželi své tratě taky bez větší chyby a obě vyhráli. Diplom i cenu dostali, ale medaili ne, protože nejsou z Hanácké oblasti. Pro mně docela zajímavé rozhodnutí, no co už, aspoň vyhlásili další děcka na dalších místech.

Výsledky http://oris.orientacnisporty.cz/Vysledky?id=3334

1. místo Lucka v D12C, Míša v D14C a Pavel v H35C
2. místo Matouš v HDR
5. místo Andrea v D35C
16. místo Roman v H35C