Za celodenního deštíku, deště a mrholení, tak nějak se to celý den střídalo a teploty kolem 6 stupňů, uspořádali 9.4. 2016 borci z Vizovic další oblastní závod. Tentokrát to bylo Mistrovství oblasti na krátké trati. Shromaždiště bylo v areálu Vizovické Rybárny. Kolik lidi se vešlo do malé restaurace se nedá ani spočítat, ale bylo jich móóóóc, ale všichni byli rádi za teploučko uvnitř.

Cestou na start, v kapkách deště, se člověk koukal na krásné kopce kolem Vizovic, ale v lese to zas tak kopcovité nebylo. Já jsem letos poprvé běžel H21 a čekalo mě 5,3 km, 230 m převýšení a 19 kontrol. Závodní trať docela ubíhala a nebýt 6 kontroly kde jsem v hustníku hledal rozhraní porostu a nakonec jsem ho i našel, když jsem se někam zpět do houští odrazil od mělké rýhy a 11 kontroly kde jsem asi ze 2 metru neviděl lampion a tak jsem tam začal točit a točit mapou, než jsem se vrátil na původní místo a lampión tam byl, tak jsem byl i na bednu. No prostě na těchto dvou kontrolách jsem nechal 2 minuty. Zbytek trati už byl bez problémů. Ostatním členům se dařilo tak napůl. Určitě pochvala Kubovi a Dominikovi, že si troufli poprvé sami na trať H10C, Radce, že ten orienťák konečně zkusila a ostatním, že je ten deštík nezlomil

Jak jsem dopadli najdete na http://oris.orientacnisporty.cz/Vysledky?id=3317

Zde výčet těch nejlepších
1. místo = Lucka v D12C, Míša v D14C, Matouš v HDR
2. místo = Honza v H18C
3. místo = Noe v H14C, Roman v H35C
4. místo = Kuba v H10C (Dominik byl teda o něco lepší, ale věkem už patří do H12 tak běžel mimo soutěž, ale příští závody už poběží ve své kategorii)
5. místo = Jirka v H16C