tak to byla oblast kde se konaly poslední jarní B-závody. Přes 500 závodníku dojelo o víkendu 17.-18.6. na tyto závody pořádány oddílem MOV z Ostravy. Popis terénu (kopcovitý, s mnoha cestami a různě průběžný) naznačoval masakr a ten teda byl.

V sobotu pršelo a bylo chladno, to by nevadilo, ale ty tratě. Má trať H35B většinou a nebo naštěstí po cestách a pak jenom seběh a nebo výběh ke kontrole. U 5 kontroly „nově staré“ paseky, mezi 6 a 7 kontrolou jsem to nepochopil a bylo nás tam víc co na to koukali jak…. a korunu tomu dala ještě 8 kontrola – lesákama posunutý posed mimo kolečko. A na startu jenom informace, že kontrola je cca 40 m jinde pod cestou, žádná mapa nic. Ještě, že jsem kolem ní běžel na 3 kontrolu. No No coment.

Neděle byla hezčí a lepší než sobota. Krátká se odehrávala v docela „čistém“ lese. Kopce tam teda byly to ano, ale ten seběh na jedničku byl asi úplně zbytečný.

S čeho jsem, ale rozčarovaný je vyhlášení výsledků. V sobotu jsme se ho prostě nemohli zúčastnit a v neděli nám pořadatelé předali diplomy (jestli jsme chtěli něco navíc (nevím jestli něco bylo) tak jsme tam měli být v sobotu). V neděli jsme čas už měli tak jsme na vyhlášení byli. A co jsme dostali, jenom diplomy. Ne že bych něco nutně potřeboval já starý blb, ale že nic nedáte ani děckám. Proč? Každý si v Orisu najde kolik jste vybrali na startovném. Vím kolik může stát mapa a pořádání závodů, ale na pár blbých čokolád pro děcka snad nějakou korunu ještě najdete. Nebo ne?

A výpis těch co byli na „velké“ bedně

Sobota
1. místo – Míša D16B, Andrea D35B, Matouš H10N, Pavel H35B
2. místo – Lucka D12C,
3. místo – Michal H35B, Tobík HDR

ostatní na http://oris.orientacnisporty.cz/Vysledky?id=3598

 

Neděle
1. místo – Míša D16B, Andrea D35B, Matouš H10N, Pavel H35B
3. místo – Lucka D14B
4. místo – Honza H20B
5. místo – Roman H40B

ostatní na http://oris.orientacnisporty.cz/Vysledky?id=3599